Brandpoorten
Brandwerende poorten

Brandwerende Sectionaalpoorten
Brandwerende Schuifpoorten

Battery Rooms
Omgeving Explosiegevaar (EEX)
Koelcellen & DiepvriesBrandwerende poorten - brandpoorten

Wanneer u goederen en materieel wenst (of moet) beschermen tegen brand, dan is een brandpoort of een brandwerende poort de bescherming bij uitstek. Door middel van een brandpoort kan u compartimenten brandveilig maken. Enkel met een brandpoort vermijdt u dat de brand een volledig gebouw in as legt.


Onze brandpoorten werken autonoom en kunnen eveneens gekoppeld worden aan een brandcentrale. Een brandpoort is niet bedoeld voor intensief gebruik ; brandpoorten kunnen individueel bediend worden maar worden veelal aangestuurd door een brandcentrale of rookmelders. De brandpoort blijft operationeel bij tijdelijke stroomuitval dankzij een performante noodvoeding. Bij uitval van de noodvoeding zal de poort zich automatisch, doch zacht sluiten door middel van zwaartekracht.


Sectionale brandwerende poorten - sectionaalpoorten tegen brand

Voor zowel sectionaalpoorten als brandwerende schuifpoorten bent u bij Bitpower aan het juiste adres. Wij denken mee met u en zoeken samen naar de geschikte oplossing. Ook voor een kwaliteitsvol onderhoud en/of herstelling van uw brandpoort kan u bij ons terecht.


Bitpower levert de hoogste kwaliteit, zowel kwa produkt als service.

Consulteer ons om professioneel advies in te winnen !

B I T P O W E R        |        Vogelwikkestraat 26 - BE9940 Evergem        |        BTW:  BE0848.663.985        |        Tel:  0486  046  071        |        Email:  info@bitpower.be
Copyright © 2012 Bitpower Belgium | All rights reserved.