BITPOWER

Installatiebedrijf
Integrator


Producent
Innovator


Automatisering
Sturing
ImmoticaBitpower

Bitpower Evergem

Bitpower werd opgericht in 2012 door Kristof De Smedt. Wij zijn gevestigd in Evergem (regio Gent).

Onze opgebouwde kennis en ervaring situeert zich op het vlak van Informatica en Elektrotechniek. Sturingsystemen en automatisatie worden meer en meer digitaal. Dat brengt een grote uitdaging mee voor de huidige elektrotechnieker, zoals : IP/routers/gateways, bussystemen, protocollen, systeem-integratie, visualisaties en interfacing, maar ook veiligheid en bescherming van data. Bitpower specialiseert zich in complexe sturingen en automatisaties.

BITPOWER is ontgonnen uit de woorden "BITs & bytes" enerzijds, en "Elektriciteit" & "POWER" anderzijds.


Building Intelligence

Wij installeren intelligente oplossingen voor grote gebouwen. Voor aannemers en fabrikanten realiseren wij de installatie van complexe sturingen en automatisaties, dit voornamelijk in grote gebouwen (WZC, RVT, universiteiten en scholen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, etc.). Daarbij zoeken we samen met de aannemer en bouwheer naar het meest geschikte systeem, dit in functie van duurzaamheid, budget of functionaliteiten van de sturing. Naast voorstudie en budget-inschattingen, staat Bitpower in voor coŲrdinatie en uitvoering zodat u als aannemer goed kan slapen. De uitvoering gebeurt met oog voor kwaliteit en conformiteit.Technologisch Innovator voor Fabrikanten

Daarnaast ontwikkelen en innoveren we zelf technieken en automatisatie-systemen ; wij bouwen/ontwikkelen intelligente oplossingen voor fabrikanten. Fabrikanten die hun producten en/of productie-processen technologisch wensen te innoveren, geven we graag ondersteuning. We zoeken mee hoe u uw producten kan digitaliseren, vanop afstand kan beheren en data kan capteren. Inzicht in de werking van uw systemen kan helpen de levensduur te bepalen, wat op zich leidt naar kost-efficiŽntie. We beschikken over een krachtig platform met ongekende software-mogelijkheden dat garant staat voor : snelle, hoogbeveiligde data-transfers met solide industriŽle hardware.


U kiest voor ...

Know How: Met een achtergrond in software-ontwikkeling en projectmanagement zijn wij reeds 20 jaar actief in de sector. Gezien de vele evoluties binnen de wondere wereld van automatisering, streven wij naar een up-to-date kennis door regelmatig opleidingen en seminaries te volgen. Zo kan u genieten van de best passende oplossing voor uw automatiserings-project.

Kwaliteit & Duurzaamheid: Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Uw installatie wordt met oog voor detail geplaatst, volgens de geldende normen en de regels van de kunst. Wij kiezen bewust voor duurzame, doch betaalbare materialen. Zo bent u als klant tevreden en kan u zonder zorgen opleveren.

Correctheid: Goede afspraken maken goede vrienden. Een correcte opvolging, alsook een volledige en nette afwerking maken deel uit van de verantwoordelijkheid die we dragen voor uw project. We weten wat uw klanten voor u betekenen !

                                                                                               


B I T P O W E R        |        Vogelwikkestraat 26 - BE9940 Evergem        |        BTW:  BE0848.663.985        |        Tel:  0486  046  071        |        Email:  info@bitpower.be
Copyright © 2012 Bitpower Belgium | All rights reserved.