Animeo IB+
Animeo KNX

RK-sturing
Animeo SoloAutomatisatie zonwering : Somfy Animeo IB+

Animeo IB+

Animeo IB+ is een sturing die gebruikt wordt voor de automatisatie van zonnewering, rolluiken, jalouzieŽn, screens, e.a. in grote gebouwen. Naast individuele bedieningen is het mogelijk om screens gegroepeerd te bedienen ; per verdieping of per gevel of het volledige gebouw. Door middel van wind- en zonnesensoren worden de screens automatisch aangestuurd : zonwering sluit zich automatisch bij teveel zon of opent automatisch bij teveel wind.

Tevens is het mogelijk om de screens te blokkeren wanneer de ramen worden gewassen. Bijkomend kan de bouwheer een brandcentrale, alarmsysteem of ventilatie-systeem koppelen aan de IB+ installatie. De Animeo IB+ laat toe om eigenhandig tal van parameters in te stellen zoals windsnelheden en lichtintensiteit, alsook tijdstippen waarop acties ondernomen moeten worden door het sturingssysteem. Voor meer informatie mag u ons uiteraard contacteren.


RK-sturing Zonwering

Voor onderhoud, herstelling en upgrade van uw RK-sturing kan u tevens terecht bij Bitpower.


Animeo Solo Sturing

Voor kleinere projecten maken we dikwijls gebruik van de Animeo Solo. Voor appartementsgebouwen of gebouwen met een beperkt aantal zonweringen of opengaande vensters is de Animeo Solo en budgetvriendelijke oplossing met de charmes van een professionele sturing. Contacteer ons om professioneel advies in te winnen omtrent de keuze van uw systeem.


Downloads

Animeo Algemeen : presentatie (download)

Animeo Algemeen : technische fiche (download)


Animeo IB+ : presentatie (download)

Animeo IB+ : technische fiche (download)


Animeo Solo : presentatie (download)

Animeo Solo : technische fiche (download)

Op de volgende webspot kan u alvast meer informatie terugvinden : Animeo IB+.


B I T P O W E R        |        Vogelwikkestraat 26 - BE9940 Evergem        |        BTW:  BE0848.663.985        |        Tel:  0486  046  071        |        Email:  info@bitpower.be
Copyright © 2012 Bitpower Belgium | All rights reserved.